Produse pentru gratar

Cele mai bune cărnuri de afumat cu produse COOK IN WOOD- de la vită la porc, miel, pui și multe altele

Dacă ești în căutarea unei liste cu cele mai bune cărnuri de afumat, ești în locul potrivit. Mai jos este o listă lungă de bucăți delicioase de carne de vită, porc, miel, pasăre și vânat care, atunci când sunt afumate, devin incredibil de delicioase. Cel mai bun din toate? Sunt de obicei tăieturi mai ieftine, care strălucesc atunci când sunt tratate la scăzut n lent.

O selecție de rosturi mari de carne și cârnați

Astăzi ne uităm la cele mai bune cărnuri de afumat acasă, explicăm de ce funcționează atât de bine și au un gust atât de bun și vă împărtășim elementele de bază despre cum să o faceți.

Foc. Fum. Carne. În lumea noastră de mare viteză, hi-tech, există ceva incredibil de reconfortant și atemporal în aceste plăceri elementare simple.

Bucătăria mea este plină cu gadget-uri relativ inutile și gadgeturi adunate de-a lungul anilor, dar aș schimba lotul pentru o bucată bună de carne afumată pe cărbuni încinși și așchii de lemn parfumate.

Nu este vorba doar de deliciul topit în gură afumat, prăjit al cărnii afumate, este vorba de întreaga experiență de configurare, urmărire, reglare, finețe.

Lasă-mă în pace pentru o după-amiază cu un grătar de coaste și cu afumătorul meu și sunt fericit ca un porc în noroi!

Dar care sunt cele mai bune cărnuri pentru afumat? Și care sunt metodele încercate și de încredere? Nimeni nu vrea să se îmbarce într-o cruciadă de 10 ore la grătar doar pentru a ajunge cu piele carbonizată.

Ce califică o tăietură să fie cea mai bună carne pentru fumat?

Gândiți-vă la carnea ieftină, grasă și tare. Acesta este cel perfect pentru fumat! Cărnurile care ar fi prost gătite în orice alt mod sunt candidați grozavi pentru afumător.

La temperaturi foarte scăzute pentru o perioadă foarte lungă de timp, acești băieți răi se înmoaie și devin fragezi și suculenți. Grăsimile se formează, colagenul se topește, fibrele conjunctive se descompun și rezultatul este un erou pe masa ta, egal cu marea coastă !

Iată o scurtă descriere a ceea ce trebuie să căutați – și ce să evitați – atunci când alegeți carnea pentru afumător:

Atribute bune pentru fumat:Atribute rele pentru fumat:
Multă grăsime, atât marmorată, cât și grăsime groasăA se sprijini
Fibre musculare dureTextura fină
țesuturi conjunctive (colagen)
Cost scăzutScump

Un alt mod de a te gândi ce tăieturi sunt bune pentru fumat și care nu este să-ți imaginezi animalul. Părțile de lucru (picioare, umăr, gât) vor fi musculoase, nervoase și dure. Acestea sunt grozave pentru fumat.

Dar spatele mijlociu și coastele centrale ale unei vaci sau ale unui porc nu fac mare lucru. Acestea sunt tăieturi fragede cu puțină fibre musculare. De aici provine coasta, muschiul, muschiul și alte tăieturi slabe, de ultimă generație. Da, scump. Și vor fi proaste în fumător, uscate și necomestibile.

Pentru mai multe informații despre alegerea tăierilor în funcție de ce parte a animalului provin, dați clic aici .

Cea mai bună carne de vită pentru fumat

Multe bucăți de carne de vită sunt extraordinare pentru afumător!

Carnea de vită rezistă bine și poartă o frecvență puternic condimentată și o aromă puternică de fum, încă capabilă să strălucească și făcând din fum un punct culminant, mai degrabă decât să fie mascat.

Am un articol întreg pe care ar trebui să-l consultați despre diferitele bucăți de carne de vită și despre cum să le afumați, dar deocamdată, iată câteva dintre cele preferate.

Piept

Pieptul de vită este regele afumătorului și adevărul este că această tăietură masivă din pieptul vităi este atât de dură, încât ar fi necomestabilă gătită în orice alt mod decât lent și lent.

Excelent pentru a hrăni o mulțime, pieptul afumat scăzut și lent a devenit o celebritate pe scena grătarului de către Aaron Franklin , dar a fost favorit în multe părți ale Americii de Nord de zeci de ani.

Urmărește acest videoclip în timp ce Aaron ne arată cum pieptul poate fi transformat în tandrețe care se topește, care te va face să slăbești la nivelul genunchilor.

Tehnica recomandată de fumat: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD din doage de stejar din butoi de vin rosu, maslin, nuci sau migdal, până când atinge temperatura internă de 95 °C.

Rețetă de piept de vită:  consultați întregul „cum se face” pe rețeta de piept de vită a lui Aaron Franklin .

Coaste de vită

Un prim plan cu coaste de vită afumate și feliate

Coastele de vită sunt URIAȘE și au un țesut conjunctiv nervos care necesită o gătire scăzută și lentă pentru a le descompune și a face coastele fragede și să cadă de pe oase.

Plin de aromă de carne, oarecum gătită și, atunci când este gătit corect, curgând cu sucuri: Nimic nu spune gătirea ca o bucată uriașă de coaste de vită suculente și gătite lent – cunoscute și sub numele de „Scara lui Jacobs” – care fumează pe grătar toată după-amiaza.

S-ar putea să trebuiască să lupți cu vecinii care vor fi atrași de aroma incredibilă a acestui, una dintre cele mai bune bucăți de carne care a lovit vreodată un afumător!

Tehnica recomandată de fumat: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD din doage de stejar din butoi de vin rosu, maslin, nuci sau migdal, până când atinge temperatura internă de 95 °C.

Rețetă de coastă de vită afumată: Faceți clic aici pentru propria mea rețetă de coastă de vită afumată .

Chuck Roast

O mandrină de vită nefiertă pe o masă de tăiat

Friptura de mandrină este o altă tăietură tare și mestecată… până când este gătită timp de multe ore și se întâlnește cu afumul!

Asemenea pieptului, această bucată umilă de carne de la gât și umăr este plină de țesuturi conjunctive dure și nervoase și vene de grăsime, ceea ce o face aproape necomestabilă atunci când este gătită cu metode mai tradiționale.

Cu toate acestea, se va transforma într-o bunătate care se destramă și se lingă degetele atunci când este fumat scăzut și lent.

Un favorit al unor grilleri cărora le place să „tragă” această tăietură pentru a o mânca în rulouri sau tacos.

Tehnica recomandată de fumat: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD din doage de stejar din butoi de vin rosu, maslin, nuci sau migdal, până când atinge temperatura internă de 82 °C pentru feliere.

Prime Rib

O coastă afumată și feliată, încă roz, cu o crustă superbă

Spre deosebire de multe bucăți destinate – sau cele mai potrivite – afumătorului, Prime Rib este o tăietură premium și una dintre cele mai dorite bucăți de carne de vită.

Provine de la primal coaste, între coapsă și mandrină. Este foarte marmorată și are vene mari de grăsime care curg prin el.

Coasta primă se afumă bine și se îmbunătățește prin gătirea scăzută și lent. Cu toate acestea, vrei totuși să o prăjiți bine, să adăugați o crustă Maillard aromată și să ajutați la eliberarea grăsimilor.

Tehnica recomandată de fumat: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD din doage de stejar din butoi de vin rosu, maslin, nuci sau migdal, până când atinge temperatura internă de 54 °C pentru mediu-rar.

Tri-Tip

Un tri-tip afumat, apoi feliat cu un ramekin de chimichurri

Cunoscut și sub numele de mușchiu tri-tip, care indică jocul de unde provine acest animal: mușchiul primal.

Are un aspect oarecum în formă de bumerang, triunghiular și constă de fapt din trei mușchi diferiți, de unde provine „tri” din tri-tip.

Foarte marmorat, este plin de aromă consistentă și, deoarece are în mod obișnuit 3 până la 5 kilograme înainte de tăiere, se afumă într-un timp relativ scurt.

Puteți, de asemenea, să o tăiați în fripturi individuale pentru grătar, dar lăsați-o întreagă și feliată după aceea dacă doriți să o fumați.

Tehnica recomandată de fumat: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD din doage de stejar din butoi de vin rosu, maslin, nuci sau migdal, până când atinge temperatura internă de 54°C pentru mediu-rar.

Obraji de bou sau de vită

Trei obraji de bou cruzi pe o placă de tăiat cu cimbru

Obrajii de bou și obrajii de vită sunt același lucru, iar folosirea numelui de „bou” poate fi doar un truc de marketing pentru a le face să pară mai exotice? Nu știu…

Oricum, obrajii de bou sunt unul dintre lucrurile mele preferate pe care le pun pe afumător, deși chiar nu sunt pentru toată lumea datorită texturii lor!

Deoarece sunt, literalmente, obrajii unei vaci, un animal care își petrece cea mai mare parte din orele de veghe mestecând iarbă și rumă, această tăietură necesită o muncă nebună și are o cantitate uriașă de țesut conjunctiv dur.

Și tocmai de aceea îmi place atât de mult!

După 3 ore bune de afumare scăzută și lent, urmate de o înăbușire bună de 3 ore într-o bere închisă sau bulion, tot țesutul conjunctiv și colagenul se desfășoară și se topesc, lăsând o tăietură incredibil de fragedă, dar lipicioasă și oarecum gelatinoasă, care este grozavă pentru trăgând și lipindu-se în tacos.

Unii oameni urăsc textura asemănătoare, eu o ador. Și uau, au o aromă care este crescută doar cu o crestatură de fum.

Tehnica recomandată de afumare: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD din doage de stejar din butoi de vin rosu, maslin, nuci sau migdal timp de 3 ore, apoi fierbeți până când se înmoaie și se destramă.

Rețetă de obraz de bou:  Încearcă propria mea rețetă de obraji de vită afumati și tăiați.

Cea mai bună carne de porc pentru afumat

Carnea de porc este o carne uimitoare pentru afumător, deoarece multe bucăți de porc conțin țesut conjunctiv și au un conținut ridicat de grăsimi, ceea ce înseamnă că pot rezista cu ușurință la un afumat lung și lent.

Carnea de porc este, de asemenea, foarte versatilă, un pic o pânză goală pe care puteți folosi multe combinații de arome pentru a crea ceva special.

Iată bucățile noastre preferate de porc pentru afumător.

Umăr sau Boston Butt

Un umăr de porc afumat și feliat pe o masă de tocat

Un umăr de porc și un Boston nu sunt la fel .

Da, mulți oameni folosesc termenii în mod interschimbabil, ceea ce este confuz, dar pentru că un fund este de fapt o parte a umărului, nu greșesc neapărat.

Oricum, fundul de porc – sau cel din Boston – este cea mai bună tăiere pentru afumat. Cu un capac mare de grăsime care unge în esență carnea în timp ce se gătește, această tăietură mare și ieftină este doar aurie în afumător.

Muful de porc este tăietura infamă folosită în majoritatea rețetelor „pulled porc”, pilonul repertoriului multor afumători din curte și pe bună dreptate!

Este atât de gras și suculent încât este foarte îngăduitor și greu de greșit, ceea ce îl face, în opinia multor oameni, una dintre cele mai bune cărnuri pentru afumat dacă ești începător.

De asemenea, este o pânză grozavă pentru a începe pentru a construi arome cu orice combinație de diferite frecări, injecții, marinate, sosuri și fum.

Această tăietură vine în bucăți generoase de până la 6,5 ​​kg, care vor satisface mulți meseni înfometați. Aduceți petrecerea la cules de porc!

Tehnica de fumat recomandată: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD de măr, cireș, hickory sau maslin, până când atinge temperatura internă de 95 °C.

Spare, St. Louis, Baby Back Ribs

Unele coaste de porc afumate și feliate, cu sos puternic

Coastele de porc sunt un favorit solid pentru grătar sau afumător.

Aceste bucăți mai mici se vor găti la perfecțiunea afumatului în doar 4 până la 7 ore… un timp scurt după multe standarde de fumat.

Este o alegere personală în ceea ce privește tipul pe care îl preferați, dar coaste de orice varietate, frecate uscate, plus gătirea scăzută și lentă, cu o bucată de fum, apoi unse cu sos, este aproape un meci făcut în rai.

Ar trebui să consultați articolul nostru despre diferitele tipuri de coaste de porc , apoi să folosiți ghidul nostru pentru metoda de coastă 3-2-1 pentru a le afumat.

Tehnica de fumat recomandată: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD de măr, cireș, hickory sau maslin, până când atinge temperatura internă de 88 °C. Apoi verificați sensibilitatea și, când sunt fragede, sunt gata (oriunde de la 88 la 96 °C.)

Picnic cu carne de porc

O șuncă de picnic crudă de porc pe o masă de tăiat cu ceapă și ierburi

Descrisă adesea ca șuncă de picnic, nu este o șuncă adevărată, deoarece această tăietură provine din piciorul din față și nu din spate ca o șuncă adevărată.

Ca un „fund”, această bucată mare de până la 5 kg este folosită și în multe rețete de carne de porc trasă, dacă nu este măcinată pentru carnea de cârnați.

Frumusețea cărnii de porc este că este o carne foarte iertătoare, iar bucățile grase ieftine sunt greu de gătit prea mult. O alegere excelentă dacă sunteți începător cu fumatul.

Tehnica de fumat recomandată: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD de măr, cireș, hickory sau maslin, până când atinge temperatura internă de 95 °C pentru tragere.

șuncă

O sunca glazura afumata si feliata

Două moduri de a afumat această bucată clasică de porc.

Cumpărați o șuncă fiartă, dați-i o glazură gustoasă și duceți-o la afumător pentru a crește aroma la un nivel cu totul nou.

Sau faceți-o de la zero, ceea ce va implica întărirea (săramurarea) șuncii înainte de glazurare și apoi afumată timp de aproximativ 7 ore.

Sigur, este un proces, dar o șuncă pregătită corespunzător se va păstra 6 luni și îți va aduce multe momente delicioase de raiul porcului. Pentru mai multe despre cum să afumați o șuncă de la zero, faceți clic aici pentru o rețetă pas cu pas .

Tehnica de fumat recomandată: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD de măr, cireș, hickory sau maslin, până când atinge temperatura internă de 63 °C.

Cel mai bun miel pentru fumat

Mielul este oarecum unic prin faptul că tinde să ia fum puțin prea ușor și, prin urmare, este ușor de afumat în exces.

Personal, îmi place să-l gătesc mic și încet, iar aromele de fum care provin de la cărbunele dintr-o singură specie tind să fie suficient de afumat pentru mine.

Cu toate acestea, dacă aveți cărbune foarte bine făcut, care este cu adevărat doar 100% carbon și dă foarte, foarte puțin fum, atunci puteți adăuga o bucată mică de lemn… dar nu mai mult! Pentru că nimănui nu-i place să mănânce ceea ce are gust de scrumieră! Recomandat carbuni de Marabu COOK IN WOOD.

Picior

Pulpă de miel afumată cu ceapă și usturoi

O tăietură de mărime medie, subțire la un capăt, groasă la celălalt și plină de țesut conjunctiv care o fac o tăietură foarte grea de gătit la aceeași stare de fierbere pe tot parcursul.

Dar aceasta este uneori o binecuvântare, servindu-i pe cei cărora le place carnea bine făcută de la capătul subțire și pe cei cu înclinație pentru raritate luând felii perfecte de la capătul gros.

Pulpa de miel este foarte grasă, plină de aromă și se descurcă foarte bine cu o gătire scăzută n slow, dar se afumă atât de bine, încât unii ar putea spune prea bine, așa că fumează ușor!

Tehnica recomandată de fumat: Afumați la 107 °C, cu orice lemn de fructe (măr, cireș, piersic, etc.) până când atinge temperatura internă de 63 °C.

Umăr

Un umăr de miel afumat pe o suprafață întunecată cu semințe de rodie

Umărul de miel poate fi gătit foarte asemănător cu cel de porc și chiar tras în același mod. Face o schimbare foarte revigorantă și aromată față de „fundurile” obișnuite.

Beneficiind bine de frigurile picante cu aromă africană, apoi afumați-l mic și lent până la 93 °C+, va trage ușor și este grozav pe un pat de cușcuș, în pâine sau chiar în sandvișuri.

Tehnica de fumat recomandată: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD de fructe (măr, cireș, piersic, etc.) până când atinge temperatura internă de 95 °C pentru tragere.

Miel la grătar

Gratar rang de miel într-un vas alb

Cu modelul său atractiv de coaste, această tăietură are un adevărat factor wow atunci când ajunge la masă. Adăugați doar un pic de fum și aroma este și ea incredibilă.

Cartul de miel este, de asemenea, o alegere excelentă pentru gătit mai rapid, dacă nu aveți toată ziua la dispoziție pentru a fuma.

Cu această frumusețe, poți sta mândru cu cuțitul de sculptat în decurs de 2 ore de la începerea sesiunii de fumat.

Tehnica de fumat recomandată: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD de fructe (măr, cireș, piersic, etc.) până când atinge temperatura internă de 57 °C pentru a rămâne roz.

Cea mai bună păsări pentru fumat

Pui, curcan, rață, găini din Cornish — toate sunt îmbunătățite fantastic cu o bucată de fum!

Dar pentru că pielea crocantă de pasăre este oarecum cea mai bună parte a păsării, fumați la o temperatură puțin mai mare de 149 până la 177 °C, pentru a elimina grăsimile de sub piele, apoi dați o explozie de căldură mare la sfârșitul gătitului. creează pielea aceea.

Pielea afumată cauciucoasă este OK, dar pielea afumată crocantă este de moarte!

Pui

Un pui întreg afumat cu niște ardei

O carne mai slabă, cu aromă mai delicată, ca aceasta, va necesita puțin mai puțin fum, așa că nu este copleșită. De fapt, greșeala numărul unu pe care o fac începătorii când fumează carne de pasăre este să exagereze cu fumul.

Dorești să aromați și să completezi carnea, nu să o coplești complet. Prea mult fum va da acestor păsări un gust amar. Dar, hei, afumă bine pui și nu vei mai prăji niciodată unul, e atât de bun!

Toate părțile de pui sunt grozave pentru afumare: pui întreg, pulpe, tobe, sferturi, aripioare, piept pe piele funcționează.

Dar cu piept – piele pe sau fără piele – asigurați-vă că nu treceți nici un grad peste 74 °C, altfel se va usca și nu va fi plăcut.

Tehnica recomandată de fumat: Afumați la 177 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD de măr, cireș, piersici sau nuci , până când atinge temperatura internă de 74 °C.

Curcan

Un curcan întreg uscat frecat și afumat într-o tavă de cuptor

Din nou, o carne mai slabă și, de asemenea, o pasăre mai mare. Pentru a preveni uscarea și pentru a menține carnea umedă, merită să faceți mai întâi timp pentru a o saramură pentru a adăuga umiditate sau pentru a o tăia în câteva bucăți mai mici, care vor reduce timpul de gătire și nu vor avea ca rezultat lipirea în gât. chestie.

De asemenea, se recomandă să nu gătiți nici un curcan de peste 14 kg. Deoarece este atât de mare și va dura atât de mult să se gătească, există riscul prea mare ca acesta să fie în „zona de pericol de temperatură a alimentelor” între 5 și 49 °C pentru prea mult timp, unde bacteriile se înmulțesc.

Dar rămâneți la 14 lire sau mai puțin și fumați la o temperatură puțin mai mare a gropii de 149 până la 177 °C și veți fi răsplătit cu cel mai bun curcan pe care l-ați mâncat vreodată, fie că este o pasăre întreagă, tobe sau o coroană.

Tehnica recomandată de fumat: Fumați la 149 °C, cu lemn de migdal, până când atinge temperatura internă de 74 °C.

Cele mai bune carne și vânat exotic pentru afumat

Poți să afumi aproape orice… și crede-mă, oamenii o fac!

Dar când vine vorba de carne exotică și vânat, următoarele sunt principalele care apar din când în când.

Porc întreg sau mistreț

Un porc întreg afumat, întins pe o masă

Ok, nu pentru grătarul obișnuit cu gaz sau ceainic, desigur, dar dacă aveți un afumător mare, un porc întreg este una dintre cele mai bune cărnuri de afumat și puteți face acest lucru.

La fel ca la carnea de vită hrănită cu iarbă sau la puiul de crescătorie, carnea unui porc sălbatic sau a unui mistreț este superioară cărnii de bază de supermarket.

Mai întunecată, în mod natural mai aromată și puțin mai gambadă, aceasta este carne specială pentru o ocazie specială și vă va face papilele gustative să urle după mai mult.

Tehnica de fumat recomandată: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD de măr, cireș, hickory, migdal, până când atinge temperatura internă de 95 °C.

Vânat

O cârpă de căprioară afumată cu un fel de mâncare de ciuperci sotate și niște sos roșu

Căprioara are o aromă distinctivă „de vânat”, care este redusă și îmbunătățită foarte mult prin fumat.

O carne slabă, căprioară răspunde bine la fumatul scăzut și lent, cele mai bune sunt umerii și muschii, dar aveți grijă să-l îndepărtați odată ce atinge 60-63 °C, sau se va usca.

O opțiune bună este să o învelești în slănină pentru un plus de umiditate și grăsime (când nu este vreodată o idee bună să adaugi slănină?!)

Tehnica recomandată de fumat: Afumați la 107 °C, cu lemn pentru afumare COOK IN WOOD din doage de stejar din butoi de whisky, hickory sau migdal, până când atinge temperatura internă de 60 °C.

Bizon sau Bizon

La afumător, la fel de bună ca carnea de vită și puțin mai sănătoasă pentru inimă datorită conținutului său mai scăzut de grăsimi. Cu toate acestea, mai puțină grăsime înseamnă că saramura este esențială pentru a ajuta carnea să rețină umiditatea în timp ce se gătește.

O înmuiere bună de 12 ore într-o baie aromată și sărată cu saramură ar trebui să facă treaba.

Gator și struț

Ei bine, dacă aveți norocul să găsiți aceste cărnuri rare, dar delicioase de afumat, să știți că vor fi fantastice!

La fel ca Buffalo, sunt slabi, struțul având o aromă mai consistentă și gator tinzând mai mult spre pui, ceea ce m-a surprins când i-am mâncat într-o vizită în Noua Zeelandă.

Ambele vor funcționa cel mai bine în saramură sau marinată mai întâi.

Ce rost are afumatul?

Ei bine, cu mii de ani în urmă, înainte ca Weber să-și imagineze gratarul emblematic, oamenii din întreaga lume fumau carne și pește din motive practice: conservarea fără a se strica .

Fără frigider, nicio problemă.

Afumatul conține compuși chimici care acționează ca o acoperire acidă pe suprafața cărnii, împiedicând creșterea bacteriilor dăunătoare. Această tehnică tradițională usucă și carnea, ceea ce face ca bacteriile să fie mai dificile.

Astăzi nu trebuie să folosim fumul pentru a conserva alimentele, dar este încă extrem de popular ca metodă de gătit „low n slow” finală. După părerea mea, fumatul este cel mai bun mod de a fragezi și de a adăuga aromă la tăieturile dure și ieftine, cum ar fi pieptul.

Un cuvânt despre grătar obișnuit cu un strop de fum

O imagine întunecată a unui grătar cu fum care iese din aerisirea de sus

Am tratat aici câteva clasice despre afumător: bucăți mai mari, mai ieftine, care înfloresc în măreție cu gătit scăzut și adesea prelungit cu fum.

Dar adevărul este că poți fuma aproape orice ! Și nu aveți nevoie de un afumător imens și dedicat și de o zi întreagă liberă pentru a afuma ceva. Puteți afumat carne pe grătarul obișnuit.

Urmați ghidul meu aici pentru a vă face un pachet de folie , aruncați o mână de așchii de lemn, apoi adăugați-l la un grătar obișnuit cu gaz sau cărbune pentru doar câteva minute de gătit și puteți adăuga note subtile de fum la fripturi, bucăți mici de pui , cotlete de porc, legume și pește.

Plus aproape orice altceva vă puteți gândi să aruncați pe grătar!

Dece afumat la grătar?

Pe scara aromelor, afumatul înseamnă grătar ori zece. Adăugarea de fum va îmbogăți și adânci întotdeauna aroma, indiferent dacă vă porniți într-un maraton de 15 ore de gătit piept sau doar adăugați o mână de chipsuri parfumate la puiul la grătar rapid.

Așa că ia-ți un sortiment de lemn pentru afumare și eliberează-ți grătarul sau afumătorul. Pentru că, deși există multe bucăți grozave de carne de gătit așa cum sunt descrise în această postare, nu există o singură modalitate de a fuma. Este un proces și va fi nevoie de puțină practică. Dar pot să promit că te vei distra de minune lucrând la asta.

Spune-ne ce a funcționat pentru tine în comentariile de mai jos. Care consideri că sunt cele mai bune carne de afumat?

Dacă ați găsit această postare utilă, vă rugăm să împărtășiți-le prietenilor tăi. Și nu uitați să continuați să verificați cu noi pentru mai multe informații, rețete, ghiduri și sfaturi despre gătitul în aer liber.

Grătar fericit cu COOK IN WOOD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *