Produse pentru gratar

Cele mai bune lemne COOK IN WOOD pentru afumat costițe – Potrivit experților

Există aproximativ două duzini de soiuri principale de lemn de esență tare pe care oamenii le folosesc pentru a fuma coaste. Am mers înainte și am selectat produsele COOK IN WOOD pe care trebuie neapărat să le încercați, le-am împărțit în două categorii de fum greu și mai ușor, apoi arătăm ce aleg mulți experți să folosească.

Nu ești sigur cu ce lemn să-ți afumi coastele? Acest articol acoperă soiurile care oferă cel mai bun fum pentru coaste, atât cu fum intens, cât și moderat.

La un moment dat, toată lumea cu orice echipament de gătit în curte va încerca un suport de coaste. Puține cărnuri gătite sunt mai iubite la nivel universal sau oferă mai multe opțiuni pentru aromatizare, inclusiv sosuri, fripturi și, în mod natural, afumul.

Ai putea crede că, cu atâtea posibilități, nu ai cum să greșești! Ei bine, asta este aproape adevărat. Majoritatea lemnelor funcționează bine cu nervurile, dar unele funcționează mai bine decât altele.

Pentru a vă salva de la distrugerea coastelor, am selectat o selecție a celor mai bune lemne pentru coaste afumate, cu o scurtă descriere și note de aromă pentru fiecare.

În plus, ne-am întâlnit cu câțiva bucătari de top pentru grătar pentru a vedea cu ce își afumă coastele și de ce. În cele din urmă, vă vom anunța care este tipul de lemn potrivit pentru lucrare: bucati mari de lemn (big chunks), bucăți (chunks), așchii(chips), pelete sau rumeguș(dust).

Să începem acest spectacol de fum!

De ce să adăugați aromă de fum la coaste?

Permiteți-mi să vă întreb asta: ați încercat vreodată coaste simple? Ca doar coaste fierte sau prăjite la cuptor? După cum a spus odată Crocodile Dundee: „Poți trăi din asta. Dar are gust de rahat.”

Există un motiv pentru care adăugăm fripturi și sosuri la coaste – le face delicioase! Și fumul poate fi un alt instrument în arsenalul tău de arome. Nu numai că fumul potrivit va conferi ceva, de la o aromă ușoară la afumare intensă, poate face și coastele să arate incredibil.

Cele mai recomandate produse COOK IN WOOD pentru coaste care oferă un fum excelente si o aroma deosebita

Iată care sunt cei mai buni jucători pentru fumător.

Doage din stejar cu aromea de whisky,vin rosu,cognac.

Un favorit pentru mulți pasionati (și iubitori de coaste!), Aceste doage din butoaie de diferite arome, este un lemn îndrăzneț care este mult mai puternic decât orice lemn de fructe pe linga fumul excelente ofera o aroma de bautura coastelor. 

Este foarte aromat, combinând note dulci și sărate și este ușor de iubit. Merge grozav și cu majoritatea sosurilor BBQ.

Stejar

Stejarul este ca baza de bază pentru fumat. Este puternic, dar este greu să îi atribui o anumită notă de aromă.

Are gust de… fum! Dacă doriți un afumat îndrăzneț, dar doriți ca frecarea sau sosul să facă treaba grea, stejarul este un lucru care nu poate rata.

Maslin

Lemnul de măslin este poate cel mai bun lemn pentru fum.Are o aromă blândă și bună pentru coaste. Acest lucru este la fel de intens pe cât devine și, din acest motiv, poate dezbina.

Celor cărora le place le place foarte mult și este fantastic pentru coaste exagerate unse în sos.

Bucățile sunt cel mai bine folosite într-un afumător sau un grătar de dimensiuni mici sau mijlocii, cum ar fi un fierbător de grătar și aragazele Kamado și afumătorii cu glonț.

Migdal

Dacă faci coaste în stil sudic american, migdal este un clasic. Este un fum usor. Aromă de nucă, unt și dulce de fum.

Doar asigurați-vă că nu exagerați, altfel vă veți face coaste prea dulci.

Subtil afumat – Pentru cei care preferă doar un indiciu de fum

O rafală mare de fum în mâncarea lor nu este ceașca de ceai pentru toată lumea. Destul de corect.

Iată câteva opțiuni de lemn delicioase pentru coaste afumate, care lasă indicii de bunătate afumată și alte arome.

Piersică

La fel ca majoritatea pădurilor de fructe, piersicul este ușor afumat și ușor dulce. Este o alegere naturală pentru grătarul sudic, piersicul fiind fructul de stat al Georgiei.

măr

Acesta este un lemn atât de excelent pentru afumat – dulce și fructat, dar ușor la afumat.

Unii s-ar putea să nu-l găsească suficient de îndrăzneț pentru coaste, dar dacă alegeți un sos BBQ cu unt de mere, este perfect.

cireașă

Unul dintre cele mai bune lemne pentru coaste, cireșul oferă o aromă bogată, o dulceață subtilă și o culoare absolut glorioasă. (Întoarceți-vă și vizionați videoclipul la care am legat în secțiunea De ce să adăugați fum la toate? dacă nu ați făcut-o deja. Acestea sunt coaste frumoase.)

Este o potrivire perfectă și pentru aproape orice fel de sos.

Puteți amesteca și potrivi aromele de mai sus!

Gândiți-vă la lemnul dvs. de afumat la fel cum faceți alte ingrediente – puteți combina diferite tipuri pentru a crea arome incredibile. Se amestecă și se potrivesc pentru a se asocia cu sosuri și condimente și pentru a crea profile personalizate de aromă de fum.

Mulți fumători adoră să amestece lemnele de fructe cu soiuri mai intens afumate, fie pentru a reduce fumul, fie pentru a adăuga corp unui lemn blând – în funcție de punctul dvs. de vedere. Pe măsură ce te simți mai confortabil cu fumatul, este foarte distractiv să experimentezi combinațiile de lemne.

Ce dimensiune lemn? Bușteni, bucăți, așchii, peleți sau praf?

Dacă sunteți nou în fumat, este posibil să nu știți ce tip de lemn să folosiți pentru coaste. Face diferența? Cum aleg?

Este ușor — verificați mai jos pentru a afla ce lemn merge în fiecare afumător.

BIG CHUNKS

Dacă ai un afumator mare, focarul tău mare și este locul pentru aceste bucăți mari de lemn. 

CHUNKS

Asemenea bucatilor mari de lemn în aspect, dar mult mai mici, chunks sunt alegerea dvs. pentru afumătorii mai mici, afumătorii cu tambur sau butoi sau mașinile de gătit din ceramică sau kamado. Tot ce trebuie să faci este să aranjezi câteva bucăți deasupra cărbunelui și să lași focul să le ia.

Acum, nu am încercat niciodată asta, dar i-am văzut pe alții vorbind despre așezarea unor bucăți de lemn deasupra deflectoarelor de căldură de pe grătarele cu gaz. Este un truc inteligent, într-adevăr, pentru a face fum pe un grătar cu gaz. Probabil că vă anulează garanția, dar dacă aveți o unitate mai veche, ar putea merita o încercare.

Chipsuri

Aceste bucăți subțiri de lemn de esență tare real sunt ușor de aprins și oferă o cantitate bună de fum. Sunt utilizate în mod obișnuit în afumătoarele cu propan și electrice și pe cărbune. Oricine vrea să fumeze pe un grătar cu gaz le poate încerca într-un pachet de folie sau cutie de afumător.

Pelete

Nu risipi, nu vrei! Resturile mici de lemn rămase de la măcinat sunt comprimate în pelete mici pentru a fi utilizate în grătarele cu peleți. La fel ca așchiile de lemn, peleții sunt, de asemenea, potriviți pentru cutiile de afumător pentru a fi utilizate pe grătare cu gaz pentru a adăuga puțin fum la grătar.

Rumeguş

Acest lemn fin, sub formă de pulbere, va fuma ușor chiar și fără contact direct cu o flacără. Din acest motiv, este folosit uneori la afumătoarele electrice, dar puteți folosi și rumeguș într-un pistol de fum sau alt afumător de mână. – FUM RECE 

Gânduri finale

În opinia mea, nu există o modalitate mai bună de a te bucura de coaste decât de la un fumător.

Combinația dintre carne fragedă, gătită lent și afumatura delicioasă este nirvana la grătar – DACĂ afumatul este corect. Cu acest articol ca referință, nu există niciun motiv să nu o facă.

Sper că ți-a plăcut să înveți despre cel mai bun lemn pentru afumat coaste și că ești încântat să gătești un grătar chiar acum.

Vă mulțumim pentru lectură și asigurați-vă că ne împărtășiți poveștile despre nenorocire și succes în comentarii sau pe rețelele sociale.

AFUMATI, prieteni cu produsele COOK IN WOOD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *