Metode de plata

Metoda de plata www.cookinwood.ro 

COOK IN WOOD TRADING S.R.L. pune la dispozitie 3 modalitati de plata:

 

1.Plata la livrare(RAMBURS) presupune achitarea comenzii dvs la curier in momentul livrarii.

 

2.Plata cu card, la aceasta modalitate de plata veti putea achita valoarea comenzii cu cardul, dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat pe platforma NETOPIA PAYMENTS unde va trebui sa completati datele solicitate de catre NETOPIA PAYMENTS, acesta fiind procesatorul de plati cu care cookinwood.ro are incheiat un contract.

ATENTIE: Nu se va percepe nici un comision suplimentar pentru platile cu cardul, decat valoarea comenzii pe care ati plasat-o. 

               COOK IN WOOD TRADING S.R.L. nu foloseste, nu stocheaza si nu are acces la informatiile cardului dvs, tranzactia realizanduse pe platforma NETOPIA PAYMENTS in deplina SIGURANTA.

 

3.Plata prin Transfer Bancar, pentru aceasta modalitate de plata este necesar ca dvs sa transferati valoarea comenzi in contul nostru bancar deschis la:

LIBRA INTERNET BANK S.A 

Numar Cont:  RO55BREL0002004475260101

Denumire: COOK IN WOOD TRADING S.R.L. persoana juridica avand sediul social in Bucuresti, Str. Pictor Ștefan Luchian nr.15, cam.3, ap.1, sector 2,  cod unic de inregistrare: RO 49695245, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/4588/2024, Cod Fiscal: RO49695245

Pentru a expedia comanda avem nevoie de o confirmare a platii din partea dvs. In caz contrar comanda se va expedia in momentul in care contravaloarea comenzii a intrat in contul nostru.

 

Pentru orice nelamuriri va rugam sa ne contactati la tel: 0773.964.387 sau contact@cookinwood.ro 

COȘ DE CUMPĂRĂTURI
AUTENTIFICARE

Nu ai inca cont?

MAGAZIN
0 items COS
CONT