Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate           

Aceasta Politica de Confidentialitate defineste modul in care COOK IN WOOD TRADING S.R.L. colecteaza, stoceaza si utilizeaza datele Dvs. personale cand accesati sau interactionati cu website-ul nostru www.cookinwood.ro, de unde obtinem sau colectam datele Dvs.

 

Cine suntem?

COOK IN WOOD TRADING S.R.L., persoana juridica cu sediul social in Bucuresti, Str. Pictor Ștefan Luchian nr.15, cam.3, ap.1, sector 2,  cod unic de inregistrare: RO 49695245, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/4588/2024, Cod Fiscal:  RO49695245

, denumita in continuare Vanzator sau Noi.

 

 Cum ne puteti contacta

E-mail: contact@cookinwood.ro   

Telefon: 0773.964.387

Datele dvs personale vor fi folosite de catre noi numai in scopul declarat al acestui site.

Ce date personale prelucram

Noi prelucram date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs.

De ce avem nevoie de aceste date?

I.Pentru comenzi:

1.Nume si prenume

2.E-mail

3.Numar de telefon

4.Adresa de livrare/facturare.

Avem nevoie de ele pentru a va putea onora comenzile care dvs le veti pune pe site, respectiv:

-NUME SI PRENUME- Avem nevoie de aceste date pentru a putea livra la dvs produsele comandate.

-E-mail- Este necesara pentru a putea crea un cont in cadrul magazinului online, pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii.

-Numar de telefon- Este necesar numarul dvs de telefon pentru a putea sa va contactam pentru confirmarea comenzii, dar si pentru a putea sa va contactam in momentul in care produsul sau produsele comandate ajung in localitatea dvs si urmeaza a fi scoase in livrare.

-Adresa de livrare/ facturare- Avem nevoie de aceste date pentru a putea  livra la dvs produsele comandate si pentru a va  emite factura.

 

II.Pentru suport:

-NUME SI PRENUME- Avem nevoie de aceste date pentru a va putea identifica.

-E-mail- adresa dvs de e-mail o folosim pentru a putea comunica cu dvs.

-Numar de telefon- Este necesar pentru a putea comunica cu dvs in cazul in care apar anumite probleme, pentru a putea rezolva cat mai repede acestea.

-Detalii Adresa IP- avem nevoie de aceste date pentru a putea filtra si detecta posibilile atacuri cibernetice si pentru a putea bloca anumite IP-uri daca consideram ca acestea reprezinta un risc.

 

III.Pentru Marketing

Intentionam sa va tinem la curent cu toate promotiile noastre.In acest sens va putem trimite notificare electronice( email, sms etc.) pentru a fi la curent cu reducerile noastre, promotiile noastre si produsele noastre care consideram ca sunteti interesat in urma cautarilor sau adaugarile in Wish List sau in Cosul de cumparaturi ale dvs, daca dvs v-ati abonat la newslatter-ul COOKINWOOD.

Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari de date se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs.

Pentru stocarea adreselor de email ale cumparatorilor Compari (Online Comparison Shopping Kft.1074 Budapesta, Rákóczi út 70-72, CUI: HU24868291, Reg.Comertului: 01-09-186759) detine statutul de persoana imputernicita in vederea transmiterii chestionarelor de evaluare in cadrul Programului Magazin de Incredere. Dupa efectuarea unei cumparaturi aici, Compari va primi adresa de email a cumparatorului. Motivul transmiterii datelor: solicitarea si afisarea feedbackului cumparatorului. Adresa de email transmisa este gestionata, stocata de Online Comparison Kft in temeiul unui contract scris si respectand conditiile necesare protectiei datelor.

Pentru a va dezabona de la aceste notificari va rugam sa accesati link-ul de dezabonare afisat in NewsLatter-ul nostru sau prin contactarea COOKINWOOD la adresa contact@cookinwood.ro si specificarea in e-mail al intentiei dvs.

Datele dvs personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Va rugam consultați descrierea acestor parteneri în această pagina Politica de cookies.

 

 

 1. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a putea proteja drepturile si activitatea noastra comerciala.

Masuri de protectie a site-ului cookinwood.ro prin filtrarea si detectarea IP-urile pentru a prevenii posibilile atacuri cibernetice.

Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de frauda, inclusiv transmiterea informatiilor catre autoritatile publice competente.

Avem nevoie de aceste tipuri de date pentru a putea proteja activitatea comerciala a www.cookinwood.ro 

 

Masurile de securitatea care le luam pentru a va proteja datele cu caracter personal:

 1.  Datele sunt prelucrate prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditiile in care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor dvs.
 2. Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generație si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanța datelor.
 3. Certificat de Securitate instalat pe server
 4. Afisarea politicii de confidentialitate pe site-ul www.cookinwood.ro 
 5.  

Pentru NewsLetter: Vom pastra datele dvs personale pe toata durata de viata a newsletter-ului  sau pana ne veti notifica intentia de dezabonare de la newsletter prin metodele mentionate mai sus, in acest caz datele dvs vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile de pe https://www.cookinwood.ro/ vom pastra datele dvs personale, dintre care cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile timp de 10 ani  conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice si nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal?

Datele dvs personale sunt prelucrate in cadrul companiei COOK IN WOOD TRADING S.R.L. situata in Romania. 

Dupa caz, putem transmite datele dvs la:

 

 • – Partenerilor cu care colaboram si cu care avem semnat un contract de colaborare.
 • – Procesatorilor de plati(NETOPIA PAYMENTS)
 • – Google Analytics – furnizor analiza trafic site
 • – Nemo Expres, DPD, Sameday, Urgent Cargus si alte firme de curierat- furnizori servicii de curierat.
 • – Furnizorilor de servicii IT
 • – Furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing (compari.ro Online Comparison Shopping KFT)
 • – Furnizorilor de servicii de cercetare de piata

Ce drepturi aveti dvs.

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati dupa caz, rectificarea, vizualizarea sau stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

In cazul in care solicitati acces la informatiile Dvs., suntem obligati prin lege sa folosim toate masurile rezonabile pentru a va verifica identitatea inainte de a face acest lucru.

Aceste masuri sunt concepute pentru a va proteja informatiile si pentru a reduce riscul de frauda de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informatiile Dvs.

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la contact@cookinwood.ro 

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care v-am utilizat datele cu caracter personal, contactati responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail: contact@cookinwood.ro 

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI
AUTENTIFICARE

Nu ai inca cont?

MAGAZIN
0 items COS
CONT