Politica de livrare

Livrare

Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Prețul de expediere a produselor este de 25 lei indiferent de greutatea și volumul coletelor pentru comenzile mai mici de 500 de lei și indiferent de localitatea de destinație pe teritoriul României in cazul transportului ales cu livrare la domiciliu, iar in cazul expeditiilor realizate prin lockere easybox de la Sameday, costul transportului este de 15 lei, insa acest serviciu presupune ca dvs sa ridicati personalul coletul din lockerele selectate de dvs in momentul plasarii comenzii.

Pentru comenzile de minim 500 de lei transportul este GRATUIT oriunde pe teritoriul României.

Termenul de livrare este cuprins intre 1-3 zile lucratoare de la CONFIRMAREA comenzii.

Excepție de la acest termen fac produsele personalizate, termenul de livrare în acest caz vă va fi comunicat telefonic de către operatorii nostri.

Firma de curierat efectuează livrări între orele 9 și 17 de Luni până Vineri, în unele cazuri și Sâmbăta.

 

Vă rugăm să ne specificați, în momentul comenzii, adresa corectă la care puteți fi găsit de către curier.

 

În cazul unor situații particulare, când produsul dorit nu se mai află pe stoc în momentul comenzii și se aduce la cererea clientului din stocul furnizorului extern, termenul de livrare va fi confirmat de către un operator al cookinwood.ro. În cazul unei comenzi speciale, prețul produsului poate suferi mici modificări.

La primirea coletelor, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului și apoi conținutul. Dacă se constată defecte ale produsului sau ale ambalajului, dacă produsul a ajuns la dvs avariat, lovit, zgâriat, vă rugăm să ne anuntați în maxim 24 de ore de la ridicarea coletului, prin E-mail sau Telefon.

 

COȘ DE CUMPĂRĂTURI
AUTENTIFICARE

Nu ai inca cont?

MAGAZIN
0 items COS
CONT