Politica de retur

Produsele comercializate pe www.cookinwood.ro pot fi returnate in termen de 14 zile de la data intrarii in posesia a produselor de catre Cumparator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu prezinte semne de uzura, zgarieturi,lovituri si urme de asamblare, etichetele si documentele insotitoare ale acestuia nu trebuie sa lipseasca.

ATENTIE: Produsele care au fost desfacute trebuie returnate, nedeteriorat, impreuna cu toate piesele primite, in caz contrar returnarea sumei de bani devine imposibila.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca un produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs utilizat, iar in cazul in care produsul este intr-o stare in care nu il putem re-vinde, ne rezervam dreptul sa refuzam produsul.

Din motive de igiena nu se accepta retur lenjeria sau alte articole intime ( ex.: pompe de san, aspiratoare nazale, sterilizatoare, aparate aerosol, tampoane san, suzete, etc. sau care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid). De asemenea, nu se pot returna produsele purtate, folosite si cu etichete rupte.

Produsele ce fac obiectul returului se returneaza in cutia originala.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre CLIENT, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur, intr-un cont bancar furnizat de catre acesta.

Pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti in cazul unui retur:

  1. Notificarea intentiei dvs de a returna produsele la www.cookinwood.ro prin email contact@cookinwood.ro  sau telefonic: 0773.964.387
  2. Noi o sa va raspundem si stabilim impreuna datele de livrare pentru retur;
  3. ne trimiteti contul bancar pentru returnarea banilor;
  4. Dupa primirea produsului, se verifica conformitatea lui, iar in termen de maxim 14 zile se face transferul bancar in contul indicat de catre dvs.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site.

Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de acest site, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania – http://www.anpc.gov.ro/.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la urmatoarele numere de telefon  0773.964.387de Luni pana Vineri, intre orele 08:00-16:00.

Va multumim,

 Echipa cookinwood.ro

COȘ DE CUMPĂRĂTURI
AUTENTIFICARE

Nu ai inca cont?

MAGAZIN
0 items COS
CONT