Descriere
COOK IN WOOD Rumegus de lemn de piersic pentru afumat
Rumegusul nostru de lemn de cpiersic COOK IN WOOD pentru afumat este alegerea perfectă pentru a adăuga o notă de rafinament și aromă mâncărurilor tale la grătar. Fabricat din lemn de piersic 100% natural, selectat din Spania.
Rumegusul de lemn de piersic oferă o aromă ușoară, fructată și ușor acidulată, care completează o varietate de alimente. Sunt ideale pentru păsări de curte (pui, curcan), fructe de mare (pește, creveți) și legume (ardei grasi, dovlecei). Fumul de lemn de piersic adaugă o notă răcoritoare și plină de gust care îmbunătățește aromele naturale ale acestor alimente.
Rumegusul de lemn pentru afumare COOK IN WOOD este potrivit pentru a fi utilizat în afumătoare, grătare pe gaz, cărbune și electrice, cu o dimensiune a particulelor de 1-2 mm.
Varietate de arome mediteraneene în rumegus de lemn pentru fumat.
COOK IN WOOD Rumegus de lemn de piersic pentru afumat
Această varietate vă permite să experimentați și să găsiți profilul de aromă perfect pentru creațiile dvs. culinare.
Arome mediteraneene de pomi fructiferi: MIGDALE – AVOCAT – CITRICE – VITA DE STRUGURI – LAMAIE – PORTOCALA – CIRES – PIERSICI – PERE – CAIS – MER – NICOUR EUROPEAN – FAG – CASTAN – NUC – ARIN – MESTECEAN – STEJAR – MASLIN
Dacă sunteți interesat de unele dintre aromele enumerate mai sus și nu sunt disponibile pe site, vă rugăm să ne contactați pe e-mail.
Tehnici de utilizare a rumegusului de lemn pentru fumat – Dimensiune 1-2 mm
COOK IN WOOD Rumegus de lemn de piersic pentru afumat
Afumarea este un proces folosit pentru a adăuga aromă și a conserva alimentele, cu două tehnici principale: fum rece și fum fierbinte. COOK IN WOOD rumegus de lemn pentru afumat este versatil și poate fi folosit pentru ambele metode. Afumarea la rece, efectuată la temperaturi sub 30°C, este perfectă pentru alimente precum peștele, brânzeturile și carnea crudă care nu necesită gătire suplimentară. Afumarea la cald, efectuată la temperaturi cuprinse între 50°C și 80°C, este ideală pentru produsele care necesită gătit sau o textură mai moale, precum carnea și unele tipuri de pește. Această metodă folosește afumători cu o sursă de căldură controlabilă, permițându-vă să obțineți cu ușurință rezultatele dorite.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.