Descriere
COOK IN WOOD rumegus de lemn pentru afumare – COOK IN WOOD Smoking Dust
Produsul contine 1KG de rumegus de lemn de afumat COOK IN WOOD din doage de butoaie de stejar care raman impregnate cu parfumul si aroma de coniac (Hennessy, Martell, Courvoisier) dupa ce butoaiele au fost golite. Se recomanda pentru afumare: branzeturi, peste. , fructe de mare, pui, rață și curcan.
Afumarea este un proces folosit pentru a adăuga aromă și a conserva alimentele și există două tehnici principale: fum rece și fum fierbinte. Rumegusul l de lemn pentru afumare COOK IN WOOD este potrivit pentru afumători, grătare pe gaz, cărbune și electrice. Dimensiune 1-2mm. Se recomanda pentru afumat: carne rosie, vanat, porc si peste.
COOK IN WOOD rumegus de lemn pentru afumare – COOK IN WOOD Smoking Dust.
Dimensiune 1-2 mm
Fum rece:
Se efectuează la temperaturi sub 30°C și poate dura de la câteva ore până la câteva zile.
Este folosit pentru alimente care pot fi consumate fără a mai fi gătite, cum ar fi peștele, brânzeturile și carnea crudă.
Este nevoie de un generator de fum rece care produce fum fără a crește temperatura.
COOK IN WOOD rumegus de lemn pentru afumare – COOK IN WOOD Smoking Dust
Fum fierbinte:
Are loc la temperaturi cuprinse între 50°C și 80°C și durează de obicei câteva ore.
Este potrivit pentru produsele care necesită gătit sau o textură mai moale, precum carnea sau unele tipuri de pește.
Folosește fumători cu o sursă de căldură controlabilă.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.