Descriere
Lemn Presat COOK IN WOOD
Setul Lemn Presat COOK IN WOOD contine 4 bucăți cu arome diferite pentru afumare: cognac, vin rosu, vin alb dulce, whisky, fiecare având o greutate de aproximativ 200 grame.
Lemnul Presat COOK IN WOOD este cel mai inovator produs de afumare de pe piata, ideal pentru afumatul la rece și la cald în gratarul pe cărbune, grătare pe gaz, grătar electric și cuptoare profesionale.
Fabricat din lemn de butoi cu arome de cognac, vin rosu, vin alb dulce, whisky.
Compozitia produsului – 100% lemn natural, selectionat,fara alte componente. Este fabricat din aschii de lemn sau rumegus de lemn fara aditivi. Dimensiune: 6cm x 4cm x 8cm. Lemnul Presat COOK IN WOOD provin din butoaiele celor mai renumiți producători de vinuri și băuturi spirtoase din Spania,UK, Franța și Portugalia. Doagele de butoi din stejar rămâne inbibate cu parfumul și aroma vinurilor sau distilatelor după ce butoaiele au fost golite, oferind astfel o aromă unică produsului de afumat.
Cum sa utilizam Lemnul Presat COOK IN WOOD?
Valabil pentru toate tipurile de gratare pe carbune sau lemne. În primul rând, vă recomandăm să aprindeți focul cu cărbuni sau cu lemne. Cand jarul este incins se poate pune Lemnul Presat COOK IN WOOD. El, in foarte scurt timp va incepe sa scoata fum. Sunt recomandate gratare cu capac. Daca nu aveti capac puteti folosi o folie de alumniu pentru a acoperi produsele care vreti sa le afumati. Daca un acoperiti cea mai mare parte a fumului gustos va fi irosit.
Pentru cuptoarele profesionale, recomandăm ca, de la 700°C în sus, Lemnul Presat COOK IN WOOD să fie plasat la aceeași înălțime la care se lasă mâncarea, de exemplu, deasupra unui grătar. Nu direct pe cărbunele de lemn, pentru că la aceasta temperatura se arde foarte
repede.Se poate pune si unde jarul nu are putere mare.
Cum afumam la rece cu Lemnul Presat COOK IN WOOD ?
Se lasă să ardă cu flacăra o vreme pana se aprinde, și apoi se pune pe grătar sau în locul dorit, se așează mâncarea și se acoperă. Afuma in jur de 3-4 ore.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.