Descriere
Lemn Presat COOK IN WOOD
Lemn Presat COOK IN WOOD contine 4 bucăți cu arome diferite pentru afumare: migdal, piersic, citrus, măslin, fiecare având o greutate de aproximativ 200 grame.
Lemnul Presat COOK IN WOOD este cel mai inovator produs de afumare de pe piata, ideal pentru afumatul la rece și la cald în gratarul pe cărbune, grătare pe gaz, grătar electric și cuptoare profesionale.
Fabricat din lemn mediteranean, cum ar fi migdal, piersic, citrus, maslin.
Compozitia produsului – 100% lemn natural, selectionat, fara alte componente. Este fabricat din aschii de lemn sau rumegus de lemn fara aditivi.
Dimensiune: 6cm x 4cm x 8cm.
Lemnul Presat COOK IN WOOD este elaborat din arbori mediteraneeni din Spania și Portugalia.
Cum sa utilizam Lemnul Presat COOK IN WOOD?
Ideal pentru toate tipurile de gratare pe carbune sau lemne. În primul rând, vă recomandăm să aprindeți focul cu cărbuni sau cu lemne. Cand jarul este incins se poate pune Lemnul Presat COOK IN WOOD. El, in foarte scurt timp va incepe sa scoata fum. Sunt recomandate gratare cu capac. Daca nu aveti capac puteti folosi o folie de alumniu pentru a acoperi produsele care vreti sa le afumati. Daca nu acoperiti cea mai mare parte a aromei va fi irosita.
Pentru cuptoarele profesionale, recomandăm ca de la 700°C în sus, Lemnul Presat COOK IN WOOD să fie plasat la aceeași înălțime la care se lasă mâncarea, de exemplu, deasupra unui grătar. Nu direct pe cărbunele de lemn, pentru că la aceasta temperatura se arde foarte repede. Se poate pune si unde jarul nu are putere mare.
Cum afumam la rece folosind lemnul presat COOK IN WOOD?
Se lasă să ardă cu flacăra o vreme pana se aprinde, și apoi se pune pe grătar sau în locul dorit, se așează mâncarea și se acoperă. Afuma in jur de 3-4 ore.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.